Webmasterdiensten

Heb je een website of webshop, maar ontbreekt het aan tijd, kennis of menskracht om deze actueel te houden? Besteed het beheer en onderhoud uit aan een externe webmaster.

Bij uitbesteding snijdt het mes aan twee kanten; je online aanwezigheid blijft actueel en toont jouw professionaliteit, en je kunt zich toch volledig richten op het runnen van je bedrijf.

Hieronder lees je wat de voordelen zijn als mij inhuurt als externe website beheerder, wat er zoal mogelijk is, en wat mijn meerwaarde voor je bedrijf kan zijn.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie, om specifieke wensen door te nemen, of om eens vrijblijvend over je website of webshop van gedachten te wisselen.

WEBMASTERDIENSTEN / WEBSITE EN E-COMMERCE BEHEER

Voor veel ondernemers is boekhouden niet de meest favoriete klus. Datzelfde geldt vaak ook voor de bedrijfswebsite. Bovendien is het onderhoud en actueel houden van een website of webshop niet altijd even eenvoudig. Daarom wordt het werk aan de site nog weleens in een verloren uur uitgevoerd, of vooruitgeschoven, of op de stapel “nog te doen” gelegd.

En dat is jammer. Want net als de administratie is een actuele website of webshop van essentieel belang voor de bedrijfsvoering. Immers, het is een virtuele brochure, etalage of winkel.

Voor de administratie nemen de meeste ondernemers iemand in dienst of besteden het uit aan een administratie- of accountantskantoor. Waarom niet hetzelfde doen voor de website?

We leven in een tijd waarin vrijwel iedereen bijna de hele dag online is. Een belangrijk deel van de communicatie verloopt via het internet. Voor veel organisaties is het zaak dat er snel en gericht wordt gereageerd op ontwikkelingen, dat het assortiment actueel is, dat de klant alle mogelijkheden heeft om te vinden wat hij of zij zoekt.

Voor een aantal bedrijven en organisaties onderhoud en beheer ik de website, webshop en/of social media. Dat varieert van een uur of twee per week voor de ene klant, tot twee werkdagen per week voor een andere klant. Bij de ene klant gaat het vooral om het schrijven en plaatsen van leesbare en begrijpelijke teksten en actuele berichten op de site en social media, bij een andere klant verzorg ik het volledige beheer van de webshop.

Met mijn ruime ervaring als ondernemer kijk ik net iets anders naar een website, e-commerce en social media dan doorsnee aanbieders van webmasterdiensten. Ik verdiep me in uw bedrijf, uw producten, uw markt en uw klanten. Vanuit die insteek benader ik vervolgens uw website, webshop en social media.

Ik zorg voor actuele, leesbare, compacte en correcte online informatie en beeldmaterialen (content). Daarnaast vertaal ik uw wensen qua uiterlijk en huisstijl naar de aanwezigheid online, tackel de technische aspecten, en zorg voor aansluiting tussen de verschillende disciplines. Bovenal denk ik met u mee, geef sturing en advies, en zorg dat uw corporate identity (uw bedrijfsprofiel, -cultuur en -uitstraling) online herkenbaar en uitnodigend zijn