Sparringpartner

Met zo’n 30 jaar ervaring als ondernemer en met een gezonde, nuchtere kijk op de materie kan ik goed met je meedenken en ben ik de ideale sparringpartner. Ik zit naast je, niet tegenover je. Eigenlijk is dit het belangrijkste wat ik te bieden heb, en ook het leukste aspect van mijn werk.

Dat sparren beperkt zich niet alleen tot “iets met internet”. Door mijn ervaring als ondernemer heb ik geleerd hoe te handelen in goede en minder goede tijden. En als eigen baas ben ik gewend de handen uit de mouwen te steken. Ik schakel snel en zal desgevraagd een goed onderbouwde mening geven. Ik kan met zowel de accountant als de jongste bediende gesprekken voeren.

Ik beschik over een brede algemene kennis en belangstelling. Daardoor kan ik gemakkelijk schakelen en me snel een beeld vormen van de ondernemer, het bedrijf en de (eventuele) problematiek. Het is altijd interessant om te zien wat er achter de deur van een bedrijf plaatsvindt, wat de ondernemer (en zijn of haar team) drijft, en hoe ik kan helpen. Want uiteindelijk is dat wat mij drijft: helpen.

Meer weten? Neem contact met me op.