Iets met internet…

Studio Tal Internetdiensten: Webdesign | Grafisch design | Sparringpartner

Wie ben ik?

Mijn naam is Antal Adriaanse. Ik maak en onderhoud websites, webshops en social media, schrijf teksten, adviseer, ondersteun, help, denk mee en geef tegengas.

Dat doe ik voor professionals, “kleine”​ bedrijven, non-profit organisaties, artiesten en verenigingen. Mensen die een directe, persoonlijke benadering op prijs stellen. Of die “dit gedoe”​ liever aan iemand vertrouwds overlaten.

Lage drempels, zowel voor de opdrachtgever als voor de eindgebruiker. Recht-voor-zijn-raap, oog pakkende, intuïtieve oplossingen. Eenvoud is het sleutelwoord.

Ik weet wat ik kan en wat ik beter aan anderen kan overlaten. Er zijn tal van specialisten op allerlei gebied en waar nodig doe ik graag een beroep op hun kennis. Ik ben een generalist. Mijn focus is gericht op “the big picture”.

Met ruim 30 jaar ervaring als ondernemer en met een gezonde, nuchtere kijk op de materie kan ik goed met je meedenken en ben ik de ideale sparringpartner. Ik zit naast je, niet tegenover je. Tegelijkertijd bekijk ik alles wat we doen vanuit het oogpunt van de uiteindelijke eindgebruiker.

Meer over mij? Bekijk hier mijn LinkedIn profiel.

Meer over Studio Tal? Neem contact op en laten we praten. Via e-mail, Skype/Zoom, telefoon en/of face to face.

Koffie?

– Antal Adriaanse

Antal Adriaanse